Disclaimer

Copyright © 2003-2015 KidsRights. Alle rechten voorbehouden.

Bij de samenstelling van de inhoud van deze website is de grootst mogelijke zorgvuldigheid betracht. Ondanks alle zorg die besteed is aan de samenstelling van deze website kan KidsRights geen enkele aansprakelijkheid aanvaarden voor schade die het gevolg is van enige onvolkomenheid of onjuistheid in de inhoud van deze website. Mocht u dergelijke onjuistheden tegen komen, dan stellen wij het zeer op prijs als u dit doorgeeft aan de webredactie via het contactformulier op de website of via info@kidsrights.nl.

Niets uit de tekst of grafische voorstellingen van deze website mag zonder schriftelijke toestemming van KidsRights worden overgenomen.


 
 
KidsRights is trots te mogen werken met haar partners
          

Doe mee, voer actie voor kinderrechten en ontvang de Kinderkrant!

Op 18 november wordt de kinderkrant verspreid in de groepen 7 en 8 van 1500 basisscholen. De kinderkrant zal gaan over kinderrechten en is samengesteld door een redactie van 10 kinderen. Samen met 10 kinderrechtenorganisaties schrijven zij deze dag over kinderrechten wereldwijd.

Om deze krant te krijgen op school, zullen de basisscholen actievoeren voor kinderen voor wie kinderrechten minder vanzelfsprekend zijn. De klassen kunnen zelf kiezen voor welke van de 10 kinderrechtenorganisaties zij zich gaan inzetten. De klas die de leukste, meest bijzondere en creatieve actie verzint om geld in te zamelen, kan één van de mooie prijzen winnen!

De bekendmaking van de prijswinnaars vindt plaats op 15 februari 2017.

Doen jullie ook?

Voor meer informatie over de kinderkrant-actie, kijk op kinderrechten.org.