Werken bij KidsRights

Onderdeel worden van het KidsRights team?

Ziet u het al helemaal voor u? Werken bij KidsRights en u inzetten voor de verbetering van de levens van kwetsbare kinderen? KidsRights heeft een heel klein en hecht team, maar is soms toch op zoek naar uitbreiding. Dus houd deze site in de gaten om op de hoogte te blijven van eventuele vacatures.
Houd alstublieft in gedachte dat de projecten die KidsRights steunt geheel worden uitgevoerd door lokale organisaties en dat KidsRights om die reden geen werknemers uitzendt naar haar projecten in het buitenland.

Vacatures:
 Vacature zelfstandige fondsenwerver (32 uur- 40 uur) 
 

Loop stage bij KidsRights

Ook biedt KidsRights studenten (HBO of WO) de mogelijkheid stage te lopen bij een klein, maar zeer gemotiveerd team dat zich dagelijks inzet voor de verbetering van kinderrechten wereldwijd. 

 

Vacatures:
    Enthousiaste en zelfstandige Marketing Stagiair(e) gezocht!
   Enthousiaste en zelfstandige Programma Stagiair(e) gezocht!


Help kinderen als vrijwilliger van KidsRights en lever een bijdrage aan de strijd voor kinderrechten

Heeft u een talent en wilt u actief verschil maken in het leven van kwetsbare kinderen? Word dan vrijwillig(st)er bij KidsRights. Omdat de projecten die wij steunen geheel worden uitgevoerd door lokale organisaties, sturen wij geen vrijwilligers naar onze projecten in het buitenland. Wel kunnen wij uw hulp hier in Nederland gebruiken.

Geïnteresseerd in een vrijwilligersplek bij KidsRights? Stuur dan een bericht naar info@kidsrights.nl met daarin uw interesses en capaciteiten, evenals een CV.

 

 

 

 
KidsRights is trots te mogen werken met haar partners