Ik verander

Op 10 december ontving Malala Yousafzai de Nobelprijs voor de Vrede

Zij is de jongste winnaar ooit. Eerder won Malala al de Internationale Kindervredesprijs van KidsRights. Malala en de andere winnaars van deze prijs zijn hét bewijs dat kinderen de wereld kunnen veranderen. De verhalen van de in totaal tien inspirerende changemakers zijn te lezen in het onlangs verschenen boek Ik verander

Ter ere van het 10-jarig bestaan van de Internationale Kindervredesprijs, bracht KidsRights het boek Ik verander uit. In dit jubileumboek komen de tien Kindervredesprijswinnaars aan het woord. Het boek bevat bijzondere verhalen, inspirerende interviews en uniek beeldmateriaal. Please, listen to the remarkable stories and become inspired by these young changemakers!”, zegt Nobel Vredesprijswinnaar en beschermheer van de Internationale Kindervredesprijs, Desmond Tutu in het voorwoord van het boek. Met ieder verkocht boek hier in Nederland gaat er bovendien een boek naar een kind in een van de landen van de Kindervredesprijswinnaars.

 

Met de actie ‘1 boek hier = 1 boek daar’, gaat er voor iedere verkochte pocket hier een boek naar een kind in een van de landen van de Kindervredesprijswinnaars.


Lees ook het interview met de auteur!

Ik verander, de tien Kindervredesprijswinnaars aan het woord
door Inge Ikink
Uitgeverij CPNB, i.s.m. Stichting KidsRights
Pocketversie: €6,95
Hardcover coffeetableboek: €45,-
ISBN 978-90-596

Klik hier voor de lijst met boekhandels waar het boek te koop is!

Klik hier voor de lijst met fotografen die beeld voor het boek hebben verzorgd.

 


 
KidsRights is trots te mogen werken met haar partners