Hoe wordt mijn donatie besteed?


Word donateur

Geef kinderen een stem

KidsRights komt wereldwijd op voor de positie en rechten van kinderen. Op veel plekken in de wereld lijden kinderen honger en dorst en gaan zij gebukt onder conflict en oorlog. KidsRights ziet dat kinderen in de meest moeilijke situaties zelf in actie komen om hun positie te verbeteren. De initiatieven zijn soms klein maar door kinderen een stem en onze ondersteuning te geven, kunnen zij een groots effect hebben. 

 

KidsRights wil aan deze kinderen laten weten dat zij gehoord worden en niet alleen staan in hun strijd. Wij luisteren niet alleen naar hun ervaringen en ideeën, ook komen wij samen met hen in actie om nog meer kinderen te helpen. 

 

Jouw bijdrage is voor ons van groot belang. Hoe klein ook, je betrokkenheid en je financiële steun dragen rechtstreeks bij aan kinderen. Zorg er met ons voor dat de kinderen gehoord worden en geef ze een stem! 


Word vandaag nog donateur en vul onderstaand formulier in. Je kunt eenmalig of periodiek doneren.

 

Dank je wel alvast, namens alle kinderen!

 

Word donateur van KidsRights

Alle velden zijn verplicht

 
   


Verzenden           

Als donateur ontvangt u twee keer per jaar een uitgebreide nieuwsbrief over onze activiteiten. Daarnaast kunt u zich ook opgeven voor de digitale nieuwsbrieven die op verschillende momenten door het jaar heen verstuurd worden. 

Wijzigingen of beëindiging van het donateurschap kunt u eenvoudig telefonisch, per post of per -email aan ons doorgeven. Als u het niet eens bent met een afschrijving kunt u binnen een maand het bedrag via uw bank weer terug laten storten. Uw gegevens zullen niet voor andere doeleinden worden gebruikt dan voor KidsRights. U kunt uw donatie natuurlijk ook storten op IBAN NL30INGB0000008986 van Stichting KidsRights in Amsterdam. 

 
KidsRights is trots te mogen werken met haar partners